23.06.2010 г.

Beach Bunny 2010 swimwear

Колекциите Beach Bunny Swimwear 2010 носят наистина голямо разнообразие. В тях всеки може да открие своят стил. Ярки цветове, фини материи и модерен дизайн, които могат да задоволят и най-изтънчения вкус. Моделите са стилни и неустоими, излъчват сексапил. Тази година Beach Bunny представя колекциите Goddess, Mermaid, Tart Noir, Alpha Girl, Class Act, Kardashians for Beach Bunny, 4th of July SALE, Shop NEW with hrissy Teigen, Irina Shayk Designs.

Колекциите комбинират различни цветове и дизайн, артикули от разнообразен вид. Може да намерите както бански (от две части и цели) така и плажни рокли и туники. Някои от тях са окрасени с камъни сваровски.



Горната част на банските може да се отличава с особености като захващане около врата (шията), с триъгълна форма на чашката, бански с бандо, с банели и push-up ефект които придават особено изкусителен вид.


Долните части на банския в някои от моделите са гладки а други са набрани, трети имат дантелена ластична част или се връзват отстрани с връзки, което ги прави лесни за нагласяне за всеки тип тяло.

Има и няколко модела за почитателите на целите баснки, които са доста модерни и по нищо не отстъпват на останалите модели от две части.

Beach Bunny предлага и плажно облекло, в това число туники, плажни рокли и така наречените джъмпъри.

От аксесоарите са застъпени плажни кърпи, различни видове сандали и чехли, плажни чанти, гривни и други.


Ако искате да разгледате всички модели на Beach Bunny, посетете сайта http://www.beachbunnyswimwear.com/

22.06.2010 г.

Nicole Olivier Swimwear 2010

Nicole Olivier са се специализирали в създаване, дизайн и маркетинг на своите колекции бански костюми повече от 40 години. Дизайнът на Nicole Olivier е креативен, оригинален и изискан.  Произвеждат изключителен продукт, който е признат в целия свят. Проектите на Nicole Olivier са реализирани с помощта на въображението на Nicole Leveque, директорът на отдел дизайн. Nicole Olivier инвестира в научни изследвания за откриването на нови цветове, щампи и материали, които се избират с голямо внимание. Всеки проект трябва да отговарят на високите стандарти за качество, които гарантират безупречността на колекцията. С грижата си към детайлите и вниманието към стила Nicole Olivier сътворява красиви и новаторски колекции от бански костюми. Марката Nicole Olivier е особено известна с използването на ултра фин материал на базата на микрофибър, благодарение на което се получава изключително лек плат с копринен ефект. Материалът също изсъхва бързо, има красива форма и предлага оптимален комфорт.

Колекциите са Caracas, Safari, Chicos Latinos, Deauville, Acapulco, Rome, Biarritz, Macrame, Le Touquet, Positif Negatif.


Повече за Nicole Olivier може да намерите на http://www.nicole-olivier.eu/
 
Copyright © 2010 damsko-belio.blogspot.com