7.02.2010 г.

Как да изберем бельо, подарък за Свети Валентин ?




Ако търсите перфектния подарък за денят на влюбените, може би търсите нещо, което да развълнува вашата любима и да разпали страстта в спалнята.
В случай, че не знаете от къде да започнете и какво да вземете, то прочетете тези съвети, които ще ви помогнат да получите това, което искате. Дори може да изкарате незабравим Свети Валентин.

  1. Избор на цвят. Аленото червено е традиционно за този празник. Класическо черно, кремаво или розово биха свършили работа, но ако наистина искате да я изненадате приятно, хвърлете едно око в гардероба и, за да откриете кои са любимите и цветове.
  2. Открийте какъв е нейния стил. Как обикновено изглежда тя? какво обича да носи? дрехи като на сладко момиче, луксозни или по-обикновени, стилни и изискани или закачливи и съблазнителни, а може би спортни
  3. Избор на правилния размер. Най-лесният вариант е да погледнете размера на любимото и бельо, в което тя се чувства най-добре.
  4. Довършете картинката. Първо изберете сутиена, после подходящи за него гащета, които мислите, че ще и бъдат удобни и ще хареса. Допълнително може да вземете жартиери и чорапи, за да я накарате да се чувства като истинска изкусителка.

Обикновено мъжете харесват един тип бельо, а жените съвсем друг. Шансът да сбъркате е по-голям ако взимате сутиен и бикини от колкото ако взимате нощница, затова ако не сте сигурни, но дъжите на изненадата, най-добре потъррсете помощ от нейна приятелка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 damsko-belio.blogspot.com