15.11.2010 г.

Прашки, танга

Прашки са вид бельо (гащи), най-често дамски или мъжки по-рядко. Още се наричат стринг, като названието произлиза от английската дума string, означаваща шнур, лента, канап, корда. Друго название за прашки е тонг или танга, което идва отново от английския език (thong).



Обикновено прашките имат предна част, като на обикновените бикини, докато задната част е по-особена. В общия случай задната част на прашките не закрива седалището, а представлява лента, която преминава между двата седалищни мускула. Лентата може да е много тънка или по-широка важното е да не предизвиква дискомфорт при носене на прашките.



Днес разнообразието от прашки е огромно и трудно биха могли да се класифицират различните видове прашки, но главно вида им може да се раздели в няколко групи. Според вида на задната част са разпространени наименованията G-string, T-string V-string и C-string. Обикновено различните производители използват различни наименования за еднакъв вид прашки и е спорен въпрос кои точно как се наричат. Има и прашки наречени cheeky, които са по-консервативни, защото покриват по-голяма част от седалището като оставят открита само долната част.

G-string


T-string


V-string


C-string


Прашките се носят, за да се избегне нежелателното и видимо набиране на обикновените гащета под полата, панталона или като еротично бельо. Ако искате да сте изкусителна и главозамайваща непременно трябва да имате някой чифт прашки за по-специални моменти.


0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 damsko-belio.blogspot.com